Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Има епидемия от качествени шофьори

Читател на  Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да опише за следващ случай на комплициран водач, който вместо да следва знаците, потегля в неправилната посока и навлиза в насрещното. В последните дни на объркали се водачи на коли, които се движат неправилно в Пловдив.

Разказът на нашия четец е от бул. " Санкт Петербург " - кръговото кръстовище на хотел SPS, където за повторно в границите на няколко дни водач навлиза в насрещното. Ето какво ни написа той, като добавка към нашата публикация Добавка към " ":

Поредният подведен водач, неизвестно по какъв начин попаднал в средата на кръговото кръстовище, само че в несрещното придвижване. Колата " сякаш " беше на аварийки, само че нямаше следи или признаци нито на ПТП, нито на повреда. Явно има зараза от " качествени " водачи.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР